Indholdsfortegnelse:

Kan jeg bruge citronsyre til at rense mit toilet?
Kan jeg bruge citronsyre til at rense mit toilet?

Video: Kan jeg bruge citronsyre til at rense mit toilet?

Video: Kan jeg bruge citronsyre til at rense mit toilet?
Video: 15-минутная процедура уборки для чистой ванной комнаты / экологические советы по уборке 2024, Kan
Anonim

Hvordan ren din toilet med Citronsyre . Bare hæld din blanding af vand og Citronsyre ned din toilet og lad det blive der så længe som muligt, og helst natten over. Det næste morgen, giv den en hurtig børste eller skrub med din toilet rengøring valgfrit værktøj og skyl derefter toilettet.

Heraf, er citronsyre sikkert til toiletter?

Hvid eddike er en mild syre som er sikker , fjerner lugte og er antibakteriel. Jeg personligt elsker spirer økologisk destilleret hvid eddike, men enhver type vil gøre. Citronsyre , som også findes i citronsaft, binder sig til mineraler i toilet skål gør dem nemmere at udrydde.

Derudover, hvordan rengør jeg mit badeværelse med citronsyre? Spray a Citronsyre opløsning (1-2 ½ tsk Citronsyre og 1 kop vand) inde i badekar , drys Citronsyre pulver, og lad det stå i 30 minutter eller mere. Skrub med en skuresvamp eller melaminsvamp. Spray om nødvendigt en ekstra Citronsyre løsning ved skrubning.

I forhold til dette, kan citronsyre bruges til rengøring?

Rengøringsanvendelser Fordi Citronsyre dræber bakterier, skimmelsvamp og meldug, det er fantastisk til generel desinfektion og rengøring . Det er også effektivt til at fjerne sæbeskum, pletter af hårdt vand, kalkaflejringer, kalk og rust. Det fungerer også som et konserveringsmiddel i mange rengøring løsninger.

Hvad er den bedste hjemmelavede toiletskålrens?

Økologisk naturlig toiletskålrens

  • 1 kop destilleret vand.
  • ½ kop bagepulver.
  • ½ kop Castilla sæbe.
  • 15-30 dråber æteriske olier (lavendel, grapefrugt, tetræ, citron eller appelsin fungerer bedst til denne opskrift)
  • Brintoverilte.

Anbefalede: