Hvad er en kick-out-klausul i en lejekontrakt?
Hvad er en kick-out-klausul i en lejekontrakt?

Video: Hvad er en kick-out-klausul i en lejekontrakt?

Video: Hvad er en kick-out-klausul i en lejekontrakt?
Video: Paragraf 11 Lejekontrakt - Forklaret med Eksempler § 11 - A9, Lejeloven og Boligreguleringsloven 2024, Kan
Anonim

Kort sagt, en " Sparke - ud klausul ", også kendt som en "Annullering Klausul ” er en gensidig klausul i en reklamefilm leje hvor en udlejer kan smide en lejer ud, eller en lejer kan fraflytte pladsen efter et vist tidsrum, hvis visse behov eller tærskler ikke er opfyldt.

Udover dette, hvad betyder en kick-out-klausul?

“ Spark ud ” Klausuler et værdifuldt værktøj i ejendomskontrakter. EN sparke ud klausul kaldes det, fordi det giver en sælger mulighed for at fortsætte med at vise huset til salg og at " spark ud " køberen, hvis sælgeren modtager et tilbud fra en anden køber uden et boligsalgsberedskab. Generelt er det sådan en sparke ud klausul arbejder.

Og hvad betyder kontingent med et kick out? I en nøddeskal, kontingent med nr sparke - ud betyder et tilbud er blevet accepteret på huset, og sælger kan ikke acceptere en anden købers tilbud, medmindre visse krav er ikke tilfreds.

På samme måde bliver det spurgt, hvad der sker, hvis der afgives et backup-tilbud på en ejendom, når en kick-out-klausul er i kraft?

Hvis den nye tilbud er bedre end det eksisterende tilbud , kan sælgeren vælge at acceptere det nye tilbud . De aftalte købere har en bestemt tid til at fjerne hjem salgsberedskab og fortsæt med købet.

Hvad betyder aktiv med kick-out-klausul i fast ejendom?

" Aktiv - Sparke - Ud " midler at en købs- og salgsaftale kræver, at køber kun køber, hvis køber er i stand til at sælge sin nuværende bolig. Tal med en ejendom agent, hvis du er interesseret i en bolig opført som Aktiv - Sparke - Ud.

Anbefalede: