Har spirit check-in kiosker?
Har spirit check-in kiosker?

Video: Har spirit check-in kiosker?

Video: Har spirit check-in kiosker?
Video: How check in and print out ticket of Spirit Airline Kiosk 2024, Kan
Anonim

Tjekker i online kl Ånd .com er gratis, og det er den hurtigste måde at gøre det på kontrollere ind til dit fly og print dit boardingkort. Kontrollere -in begynder 24 timer før afgang og slutter en time før afgang. Hvis du ikke gør det kontrollere i online, vores kiosker i lufthavnen er selvbetjente og nemme at bruge.

På denne måde er Spirit kiosk indtjekning gratis?

Gratis Boardingkort – Du kan printe dit boardingkort på kiosk til GRATIS ! De opkræver $10 for at udskrive dit boardingkort med en gateagent, så sørg for at gå op til Spirit kiosk først til at udskrive din billet. Ånd opkræver $3 for vand på flyet.

Hvor kan jeg også udskrive mit spirituelle boardingkort? Gå venligst til ånd .com/ til Print din boardingkort eller kontakte flyselskabet.

Efterfølgende kan man også spørge, kræver spirit printet boardingkort?

Ja, du kan tjekke ind til din Ånd Flyselskaber (NK) flyver i lufthavnens selvbetjeningskiosk fra 30 minutter til 3 timer før det planlagte afgangstidspunkt (afhængigt af din afgangsby og destination) og modtager en printet boardingkort . Bemærk venligst, at der er et gebyr pr trykning -en boardingkort.

Hvordan bruger du Spirit kiosk?

Besøg en Spirit kiosk i lufthavnen for at printe dine egne taskemærker og mærke dine egne tasker. Gør et hurtigt stop ved Bag Drop, hvor du fremviser dit ID og dit boardingkort (papir eller mobil). Så er du på vej til boarding-gaten. Glade (og hurtige) rejser!

Anbefalede: