Hvad ville være nul- og alternativhypotesen i en straffesag?
Hvad ville være nul- og alternativhypotesen i en straffesag?

Video: Hvad ville være nul- og alternativhypotesen i en straffesag?

Video: Hvad ville være nul- og alternativhypotesen i en straffesag?
Video: Hypothesis Testing - Null and Alternative Hypotheses 2024, Kan
Anonim

Det nulhypotesen er "Personen er uskyldig." Det alternativ hypotese er "Personen er skyldig." Beviset er data. I en retssal antages personen at være uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Det er som en skyldig dom. Beviserne er stærke nok til juryen til afvise antagelsen om uskyld.

Hvad er et nulhypoteseeksempel i forhold til dette?

EN nulhypotesen er en hypotese der siger, at der ikke er nogen statistisk signifikans mellem de to variabler i hypotese . I den eksempel , Susie's nulhypotesen ville være noget i stil med dette: Der er ingen statistisk signifikant sammenhæng mellem den type vand, jeg fodrer blomsterne med, og blomsternes vækst.

Man kan også spørge, hvordan antager man nulhypotesen? Trinene er som følger:

  1. Antag for øjeblikket, at nulhypotesen er sand.
  2. Bestem, hvor sandsynligt stikprøveforholdet ville være, hvis nulhypotesen var sand.
  3. Hvis stikprøveforholdet ville være ekstremt usandsynligt, så afvis nulhypotesen til fordel for den alternative hypotese.

Hvad mener du i denne forbindelse med nulhypotese?

EN nulhypotesen er en type hypotese bruges i statistik, der foreslår, at der ikke eksisterer nogen statistisk signifikans i et sæt af givne observationer. Det nulhypotesen forsøger at vise, at der ikke eksisterer nogen variation mellem variabler, eller at en enkelt variabel ikke er anderledes end dens betyde.

Er en mønt retfærdig nulhypotese?

Antag, at du forsøger at afgøre, om en mønt er retfærdig eller forudindtaget til fordel for hoveder. Det nulhypotesen er H0: den mønt er retfærdig (dvs. sandsynligheden for et hoved er 0,5), og alternativet hypotese er Ha: den mønt er forspændt til fordel for et hoved (dvs. sandsynligheden for et hoved er større end 0,5).

Anbefalede: