Hvor er saltminerne i Tyskland?
Hvor er saltminerne i Tyskland?

Video: Hvor er saltminerne i Tyskland?

Video: Hvor er saltminerne i Tyskland?
Video: Berchtesgaden Salt Mines Tour 2024, Kan
Anonim

Der er en række saltminer i området, herunder Hallein ved Salzburg, Hallstatt i Øvre Østrig og Altaussee i Ausseerland. Mange lukker for vinteren, men Berchtesgaden, som er åben året rundt, er let og billigt at komme til fra Salzburg – på trods af at den ligger lige over grænsen i Tyskland.

Spørgsmålet er også, hvor er saltminerne i Europa?

Det saltmine , "Salina Turda" er den største af sin slags i Europa , derfor er det en MUST SE-attraktion i Rumænien. Gå ikke glip af denne attraktion, selvom du skal køre 100 km til Turda.

Efterfølgende er spørgsmålet, er der saltminer i Salzburg? Kun omkring 20 kilometer fra Salzburg By, Berchtesgaden saltmine er en ideel familieudflugtsmulighed tæt på Salzburg . Og faktisk en af Bayerns største attraktioner, selvom et must-see for Salzburg også besøgende! Det mine kan nemt nås med offentlig transport: Tag nr.

I denne forbindelse, hvor lang er Berchtesgadens saltmine-tur?

ca. 1 time

Hvilken er den bedste saltmine i Østrig?

Det bedst af tre verdener salt Vi er faktisk hjemsted for tre forskellige verdener salt , hvoraf to er de ældste af deres slags: Halleinen Saltmine nær Salzburg var den første mine nogensinde for at åbne sine tunneler for besøgende, Hallstatt Saltmine i Salzkammergut er den ældste saltmine i verden.

Anbefalede: