Hvad er lav VOC PVC-cement?
Hvad er lav VOC PVC-cement?

Video: Hvad er lav VOC PVC-cement?

Video: Hvad er lav VOC PVC-cement?
Video: Как узнать, когда ПВХ-цемент испортился 2024, Kan
Anonim

PVC cementer . Weld-On® cementer har det bredeste udvalg af højstyrke, Lav VOC opløsningsmiddel cementer for hver PVC anvendelse, for stiv såvel som fleksibel PVC rør og fittings. Lav VOC cementer er miljøvenlige med nederste emissioner og reduceret lugt, og de overgår de strengeste regler.

Desuden, hvad betyder lav VOC i PVC-cement?

EN: VOC står for flygtige organiske forbindelser, som er emissioner fra materialer. Lav VOC produkter bidrager til renere luft. Kravene til Lav VOC ” er blevet etableret ved SCAQMD-regel 1168/316A. EN: Lav VOC opløsningsmiddel cementer og primere er i øjeblikket påkrævet i Californien, Maryland, New Jersey og Connecticut.

For det andet, er PVC-cement giftig? PVC cement ( lim ) og primer bruges til at blødgøre rør og svejse stykker af VVS sammen. Polyvinylchlorid sikrer hurtigt rørstykker i en proces kaldet opløsningsmiddelsvejsning. Selvom lim tørrer hurtigt og danner et stærkt bånd, det kan være sundhedsfarligt, hvis det kommer i kontakt med huden eller indåndes.

Derudover, hvad gør PVC-cement?

PVC Klart opløsningsmiddel Cement er specielt udviklet til at binde PVC rør og fittings op til 6 in. Dia med interferenspasning. Opløsningsmidlet cement virker ved at blødgøre rør- og fittingsoverflader for at skabe en stærk binding.

Hvad er den stærkeste PVC-lim?

Oatey 32 oz Heavy-duty PVC Cement er en klar solvent cement specielt formuleret til at binde PVC rør og fittings. Det virker ved at blødgøre rørets overflade og fitting for at skabe en stærk binding. Opfylder eller overgår ASTM D-2564 specifikationer.

Anbefalede: