Hvad er tvangsauktionsoverskud?
Hvad er tvangsauktionsoverskud?

Video: Hvad er tvangsauktionsoverskud?

Video: Hvad er tvangsauktionsoverskud?
Video: Tvangsauktionsskole - Lektion 1: "Hvad er en tvangsauktion" 2024, Marts
Anonim

Florida Statute 45.032 regulerer udbetalingen af overskud midler efter en tvangsauktion salg. Med andre ord, efter afslutningen af tvangsauktion , sælges ejendommen for at tilfredsstille panthaverens skøn, såfremt den betalte pris overstiger det skyldige beløb til panthaveren, betegnes de resterende midler som” overskud .”

Med hensyn til dette, hvad er et tvangsauktionsoverskud?

I en tvangsauktion , kan dit hus eller ejerlejlighed sælges for at betale det, du stadig skylder på dit realkreditlån. Hvis din ejendom sælges for mere end det beløb, du skylder din bolig, kaldes disse ekstra penge for en overskud . Indsamling af en overskud generelt slutter tvangsauktion.

Ved også, hvem der kan kræve overskydende midler? En underordnet pantehaver, såsom en anden panthaver, en kreditkortpantejer, en skattepantehaver eller en boligejerforenings pantehaver kan også foretage en påstand på tvangsauktionen overskydende midler inden for 60 dages perioden.

Får du i denne forbindelse dine penge tilbage i en tvangsauktion?

Hvis en tvangsauktion salg resulterer i overskydende provenu, det gør långiveren ikke få at beholde det penge . Långiver er berettiget til et beløb, der er tilstrækkeligt til at betale den udestående saldo af lånet plus omkostninger forbundet med tvangsauktion og salg - men ikke mere.

Hvad sker der, når din bolig bliver solgt på tvangsauktion?

Tvangsauktion er hvad sker der når a husejer undlader at betale det pant. Hvis det ejer kan ikke betale sig det restgæld, eller sælge ejendommen via short salg, ejendommen går så til en tvangsauktion auktion. Hvis ejendommen gør ikke sælge der, det låneinstituttet tager det i besiddelse.

Anbefalede: