Hvad gør Cook Countys statsadvokat?
Hvad gør Cook Countys statsadvokat?

Video: Hvad gør Cook Countys statsadvokat?

Video: Hvad gør Cook Countys statsadvokat?
Video: ASMR SIRI 🍏🤪 Iphone Виртуальный Ассистент Сири АСМР / Virtual Assistant 2024, Kan
Anonim

Opgaverne for en statsadvokaten er påbudt af kapitel 55 i Illinois Compiled Statutes. Det statsadvokaten repræsenterer stat og retsforfølger alle retssager og retssager, hvori stat kan være involveret. Dette omfatter både civile og straffesager.

Desuden, hvor lang er Cook County statens advokatperiode?

Kim Foxx. Kim Foxx (Demokratisk Parti) er Cook Countys statsadvokat i Illinois. Foxx tiltrådte embedet i 2016. Foxx nuværende semester slutter i 2020.

Og hvad er statsadvokaten? EN statsadvokaten eller statsadvokat er en jurist repræsenterer interesserne stat i en retssag, typisk som en anklager.

Med dette for øje, hvad er forskellen mellem en distriktsadvokat og en statsadvokat?

Statsadvokaten er en advokat repræsenterer stat . Opgaverne for Statsadvokaten varierer fra stat til stat . Distriktsadvokat er en advokat for et specifikt geografisk område, som f.eks Statsadvokaten . Det kan være en valgt eller udpeget stilling, afhængigt af stat.

Er Cook County statens advokat valgt?

Valg til Cook Countys statsadvokat Den 14. januar Cook County Det demokratiske parti godkendte Foxx for statsadvokaten . Hun vandt det demokratiske primærvalg for statsadvokatens løb den 15. marts 2016 med 58 % af stemmerne og vandt novembergeneralen valg med 72 % af stemmerne.

Anbefalede: