Indholdsfortegnelse:

Hvad er potentielt produktniveau?
Hvad er potentielt produktniveau?

Video: Hvad er potentielt produktniveau?

Video: Hvad er potentielt produktniveau?
Video: 5 PRODUCT LEVELS OF MARKETING WITH EXAMPLES 2024, Kan
Anonim

Potentielt produkt

Det potentielt produkt omfatter alle forstørrelser og transformationer produkt kan gennemgå i fremtiden. I et enkelt sprog betyder det, at for at fortsætte med at overraske og glæde kunderne produkt skal udvides.

På samme måde kan du spørge, hvad er potentielt produkt?

potentielt produkt . Et konceptuelt sæt af kvaliteter eller karakteristika, der er i stand til at udvikle sig til en faktisk produkt . Typisk a produkt definition dannes baseret på markedsundersøgelser og anden information, og derefter oprettes en prototype. Når prototypen er gennemgået, tilpasses eller accepteres den som en produkt model.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er de 3 niveauer af et produkt? Det Tre produktniveauer . For at forstå en produkt bedre, Kotler foreslog at undersøge hver produkt som om det faktisk var tre adskille Produkter – kerneydelsen, den faktiske produkt , og den udvidede produkt . Sammen disse tre adskille Produkter er kendt som Tre produktniveauer.

På samme måde spørger folk, hvad er produktniveauer?

Der er fire niveauer af en produkt (vist i figuren nedenfor): kerne, håndgribelig, forstærket og lovet. Hver er vigtig at forstå for at imødekomme kundens behov og tilbyde kunden en komplet oplevelse.

Hvad er generisk produktniveau?

De fem produktniveauer er: Det grundlæggende behov eller ønske, som forbrugerne opfylder ved at indtage produkt eller service. For eksempel behovet for at behandle digitale billeder. Generisk produkt : En version af produkt kun indeholder de egenskaber eller egenskaber, der er absolut nødvendige for, at den kan fungere.

Anbefalede: