Hvad er en direkte tilbudsvaluta?
Hvad er en direkte tilbudsvaluta?

Video: Hvad er en direkte tilbudsvaluta?

Video: Hvad er en direkte tilbudsvaluta?
Video: Lost Ark - Ultimate Currency Guide | Every Token Explained, Identified, And Located 2024, Kan
Anonim

EN direkte citat er en valuta citat for en udenlandsk betalingsmiddel pr. enhed udtrykt i en indenlandsk betalingsmiddel . For det er den mest handlede betalingsmiddel i verden fungerer den amerikanske dollar generelt som base betalingsmiddel i de fleste direkte citater . De største undtagelser fra denne regel er det britiske pund og euroen.

Hvad er i denne forbindelse et direkte citateksempel?

EN direkte tilbud er en rapport med de nøjagtige ord fra en forfatter eller taler og er placeret indeni citat karakterer i et skriftligt værk. Til eksempel , sagde Dr. King, "Jeg har en drøm."

Desuden, hvordan citerer du valutaer? Basen betalingsmiddel er betalingsmiddel du sælger, og den tilbudsvaluta er betalingsmiddel du køber. For eksempel, hvis du køber et JPY/USD-par, der er noteret til 1,40, så får du 1 japansk yen for hver 1,40 amerikanske dollar, du sælger. Det tilbudsvaluta er yenen.

Når man tager dette i betragtning, hvad er et direkte og indirekte citat?

Valutakurs citater kan citeres på to måder - Direkte tilbud og Indirekte citat . Direkte tilbud er, når den ene enhed af udenlandsk valuta er udtrykt i indenlandsk valuta. Tilsvarende indirekte citat er, når en enhed af indenlandsk valuta os udtrykt i fremmed valuta.

Hvad er forskellen mellem direkte og indirekte valutakurser?

Første ting først - valutakurs er citeret direkte og indirekte . Vi kalder et tilbud direkte når det udtrykker en enhed af fremmed betalingsmiddel pris, ved hjælp af den indenlandske betalingsmiddel . Vi kalder et tilbud indirekte når det udtrykker en enhed af det indenlandske betalingsmiddel , ved hjælp af det fremmede betalingsmiddel.

Anbefalede: