Hvad er trampfartstjenester?
Hvad er trampfartstjenester?

Video: Hvad er trampfartstjenester?

Video: Hvad er trampfartstjenester?
Video: Elgiganten tjenester - Spørg os 2024, Kan
Anonim

Trampfart . uregelmæssig Forsendelse , hovedsageligt over ikke-standard ruter, uden nogen bestemt tidsplan. Trampskibe bruges til at transportere bulklaster og stykgods af lav værdi, der ikke kræver hurtig levering. Specialiserede typer tør- last , væske- last og blandet- fragtskibe bruges også i trampfart.

Og hvad er tramptjeneste?

EN Vagabond Service eller tramper, på den anden side, er et skib, der ikke har nogen fast rute eller rute eller tidsplan, og som er tilgængeligt med kort varsel (eller inventar) til at laste enhver last fra enhver havn til enhver havn.

Man kan også spørge, hvad er en linerskibsquizlet? Linjeskib . EN skib der opererer på en regelmæssig tidsplan, og rejser fra en gruppe af havne til en anden gruppe af havne. Tramp skib . EN skib der ikke opererer efter en regulær tidsplan og er tilgængelig for charter for enhver rejse, fra enhver havn til enhver havn.

Også at vide er, hvad bærer en tramp?

tramp . Last transporterer handelsskib, der tilbyder sine tjenester uafhængigt af en konference til relativt lave fragtrater. EN tramp har ingen fast tidsplan eller bestemt rute, men transporterer stykgods til enhver destination og kan omdirigeres til enhver havn efter behov.

Er der stadig trampdampere?

Det trampdamper er en af de to hovedtyper af handelsskibe, klassificeret efter driftsmetode. Den anden er havskibet. Tramper, i modsætning til linjefartøjet, opererer uden en tidsplan, hvor det er nødvendigt for at levere last. Great Lakes-skibe er dog ikke certificeret til at transportere passagerer til leje.

Anbefalede: