Hvordan blev appeasement brugt i WW2?
Hvordan blev appeasement brugt i WW2?

Video: Hvordan blev appeasement brugt i WW2?

Video: Hvordan blev appeasement brugt i WW2?
Video: 182 - Can the Red Army Capture Hitler? - February 19, 1943 2024, Kan
Anonim

Indstiftet i håbet om at undgå krig, forsoning var navnet på Storbritanniens politik i 1930'erne om at tillade Hitler at udvide tysk territorium ukontrolleret. Hitlers ekspansionistiske mål blev tydelige i 1936, da hans styrker gik ind i Rhinlandet. To år senere, i marts 1938, annekterede han Østrig.

Spørgsmålet er også, hvad er appeasement, og hvordan bidrog det til WW2?

Forsoning opmuntrede Hitlers Tyskland, hvilket i det væsentlige førte til WWII . Da Hitler fortsatte med at invadere territorier og bygge et militær, der var i stand til at udkæmpe en større krig - på trods af Versailles-traktaten tillod Storbritannien og Frankrig ham at fortsætte, i håb om at han ville lade dem være i fred, hvis de lod ham være i fred.

hvem praktiserede forsoning i anden verdenskrig? Neville Chamberlain

I forhold til dette, hvordan mislykkedes forsoningen i Anden Verdenskrig?

I det væsentlige politikken for Appeasement gjorde ikke lykkes med nationerne det var designet til at beskytte: det mislykkedes at forhindre krig . Politiken for Forsoning til sidst blev anerkendt som kortsigtet fix, når det var gjorde det klart, at Politiken ikke ville stoppe Hitler og krig var uundgåelige.

Hvad var den vigtigste årsag til anden verdenskrig?

Det hovedårsagerne til Anden Verdenskrig var talrige. De omfatter virkningen af Versailles-traktaten efter Første Verdenskrig, den verdensomspændende økonomiske depression, svigtende forsoning, fremkomsten af militarisme i Tyskland og Japan og Folkeforbundets fiasko.

Anbefalede: