Hvad er Philip B Crosbys koncept?
Hvad er Philip B Crosbys koncept?

Video: Hvad er Philip B Crosbys koncept?

Video: Hvad er Philip B Crosbys koncept?
Video: 6-YEAR-OLD CLAIRE SINGS ON STAGE WITH AGT WINNER DARCI LYNNE 2024, Kan
Anonim

Philip B . Crosby var en legende inden for kvalitetsdisciplinen. En kendt kvalitetsprofessionel, konsulent og forfatter, han er bredt anerkendt for at promovere koncept af "nul fejl" og for at definere kvalitet som overensstemmelse med kravene. I 1979 grundlagde han Philip Crosby Associates, Inc.

Når man tager dette i betragtning, hvad er Philip Crosbys filosofikvalitet?

Crosby's princippet, at gøre det rigtigt første gang, var hans svar på kvalitet krise. Han definerede kvalitet som fuld og perfekt overensstemmelse med kundernes krav. Essensen af hans filosofi kommer til udtryk i det han kaldte Absolutterne af Kvalitet Ledelse og de grundlæggende elementer i forbedring.

Man kan også spørge, hvad Philip Crosby mener med, at kvalitet er gratis? Philip Crosby havde ret, da han sagde " Kvaliteten er gratis , " betyder at en investering i at forbedre kvalitet betaler sig meget hurtigt tilbage. Selvom det er helt sandt, forudsætter det, at kunden kan differentiere kvalitet niveauer af produkter ved kasseapparatet.

Når man tager dette i betragtning, hvad er Crosbys definition af kvalitet?

Gennem hele sit arbejde, Crosby's tænkning var konsekvent karakteriseret ved fire absolutter: Den definition af kvalitet er overensstemmelse med kravene. Systemet af kvalitet er forebyggelse. Ydeevnestandarden er nulfejl. Målingen af kvalitet er prisen for manglende overensstemmelse.

Hvad er Philip Crosbys primære bidrag?

Om kvalitetskrisen, Crosby udtænkt princippet om "at gøre det rigtigt første gang" (DIRFT). Han inkluderede også fire major principper: Definitionen af kvalitet er overensstemmelse med produktets og kundens krav. Forebyggelse er kvalitetssystemet.

Anbefalede: