Indholdsfortegnelse:

Hvad skal du vide om licensaftaler?
Hvad skal du vide om licensaftaler?

Video: Hvad skal du vide om licensaftaler?

Video: Hvad skal du vide om licensaftaler?
Video: Hvad er en licensaftale? 2024, Kan
Anonim

EN licensaftale er en lovlig kontrakt mellem to parter, kendt som licensgiveren og licenstageren. I atypisk licensaftale , giver licensgiveren licenstageren ret til at producere og sælge varer, anvende et varemærke eller varemærke eller bruge patenteret teknologi, der ejes af licensgiveren.

I betragtning af dette, hvad er en typisk licensaftale?

EN licensaftale er en skriftlig kontrakt mellem to parter, hvor en ejendomsejer tillader en anden part at bruge denne ejendom under et bestemt sæt parametre. EN licensaftale eller typisk licensaftale involverer en licensgiver og en licenstager.

Ved også, hvad er licens vs franchising? Forholdet mellem licensgiver og licenstager er begrænset til licenseret varemærke eller teknologi. Franchising er en mere avanceret form for licenser og involverer mere kontrol og indbyrdes afhængighed mellem franchisegiver og franchisetager . Licensering er ikke et alternativ til franchising.

For det andet, hvad er typiske royaltygebyrer?

Gennemsnittet eller typisk starter royalty procent i en franchise er 5 til 6 procent af volumen, men disse gebyrer kan variere fra en lille brøkdel af 1 til 50 procent eller mere af omsætningen, afhængigt af franchisen og industrien. Et fast beløb royalty gebyr.

Hvordan licenserer jeg et produkt?

Trin til at licensere et produkt

  1. Opfind et originalt produkt.
  2. Undersøg dit marked.
  3. Lav en patentsøgning.
  4. Overvej at indgive en foreløbig patentansøgning.
  5. Indsend en patentansøgning.
  6. Søg efter licenstagere.
  7. Underskriv en licensaftale.
  8. Saml royalties.

Anbefalede: