Betragtes en mezzanin som en etage?
Betragtes en mezzanin som en etage?

Video: Betragtes en mezzanin som en etage?

Video: Betragtes en mezzanin som en etage?
Video: Maisons à étage Mezzanine 2024, Kan
Anonim

EN mezzanin er defineret i kodekset som værende en mellemliggende gulvsamling mellem gulv og loft i ethvert rum eller etage . Agenten fastholdt, at "loftet"-området er en mellemgulvssamling over gulvet i den tredje etage og derfor burde være taget i betragtning -en mezzanin.

I betragtning af dette, betragtes en mezzanin som et gulv?

Definition. EN mezzanin er en mellemting etage (eller gulve ) i en bygning, der er åben for etage under. EN mezzanin tæller ikke som en af de gulve i en bygning, og tæller generelt ikke med ved fastlæggelsen af maksimalt gulvareal.

Ved du også, er en mezzaningulv bedømt? Hvis mezzaningulv er af letvægtskonstruktion, er ikke fysisk bundet til bygningens stof – dvs. den er fritstående, afstivet og flytbar. Så er det ikke ulig pallereoler, og det er højst sandsynligt vurderes værdien af dine lokaler vil ikke blive påvirket.

Desuden, hvad er et mezzaningulv lavet af?

Den pyntede el gulvbelægning af en mezzanin vil variere afhængigt af ansøgningen, men er generelt sammensat af b-dæks underlag og træprodukt færdigt etage eller en kraftig stål-, aluminium- eller glasfiberrist. Det mezzanin bruges ofte i butikker og lignende rum til opbevaring af værktøj eller materialer.

Hvad betyder mezzaningulvet?

Det mezzaningulv er defineret som en altan, normalt lige over hovedet niveau . Et eksempel på en mezzaningulv er den laveste balkon på et teater eller stadion.

Anbefalede: