Er smartphones elastiske eller uelastiske?
Er smartphones elastiske eller uelastiske?

Video: Er smartphones elastiske eller uelastiske?

Video: Er smartphones elastiske eller uelastiske?
Video: Jio Satellite Internet📡📶, Redmi X mercedes🚘,Whatsapp Cover📱, SD 8 Gen 1+, Nord CE 2📱: TTP 457 2024, Kan
Anonim

Pris- Elasticitet

Et produkt vides at være elastik hvis forbrugerne er følsomme over for prisændringer. Omvendt er et produkt uelastisk når forbrugerne ikke er følsomme over for ændringer i pris (Muhd. Smartphones , som betragtes som et luksusgode, har en elastik efterspørgsel.

Ligeledes spørger folk, er iPhone elastisk eller uelastisk?

Elasticitet af efterspørgsel Når der er flere substitutter, bliver produktet flere elastik . På trods af tilgængeligheden af erstatninger, iPhone er uelastisk på grund af dets unikke karakter.

er efterspørgslen efter iPhone XS elastisk eller uelastisk? Prisen elasticitet af Efterspørgsel og Levere produkt som iPhone plejer at være uelastisk fordi der ikke er nogen substitutter. Mængden af indkomst til rådighed for at bruge på varen er den anden faktor, der påvirker efterspørgselasticitet.

Simpelthen så, er cigaretter elastiske eller uelastiske?

Cigaret efterspørgsel er uelastisk fordi intet andet er en nær erstatning for cigaretter . Alternativt, hvis efterspørgslen er uelastisk og udbuddet er elastik (det cigaret industri) byrden af en ny skat falder i høj grad på forbrugerne, hvor størstedelen af skatteindtægterne kommer fra forbrugeroverskud.

Er mælk elastisk eller uelastisk?

Som regel mælk betragtes som et nødvendigt gode, og disse varer har uelastisk efterspørgsel. En stigning (eller fald) i prisen på mælk påvirker ikke mængden meget.

Anbefalede: