Garanterer Bunnings deres planter?
Garanterer Bunnings deres planter?

Video: Garanterer Bunnings deres planter?

Video: Garanterer Bunnings deres planter?
Video: Coconut Coir Potting Mix Recipe - Coco Coir, Compost, Perlite or Vermiculite 2024, Kan
Anonim

Alt af Bunnings ' planter er garanteret i 12 måneder, og du kan returnere dem, hvis de dør, eller du ikke er tilfreds med dem, så længe du har kvitteringen. Politikken gælder kun for planter og ikke frøplanter. Det er en del af deres Perfekt planteløfte ”.

Kan jeg på denne måde returnere en plante til Bunnings?

Mens de fleste forhandlere er mindre end begejstrede for kunderne vender tilbage gods, Bunnings har taget konceptet til sig ved at plante en godt skiltet disk i hver butik. Her kunder kan bringe varer tilbage og normalt få en tilbagebetale , eller i det mindste en butikskredit.

Ligeledes kan du returnere planter? Den officielle i butikken Vend tilbage Politiken siger, Home Depot garanterer ubetinget alt tropisk, hus og landskab planter (kun stauder, træer og buske) for en år. Hvis din plante dør før året er omme, du skal bruge det til både en tilbagebetale eller butikskredit.

For det andet, vil Bunnings bytte uden en kvittering?

Bunnings acceptere vender tilbage med kørekort uden kvittering.

Kan Bunnings genudskrive kvitteringer?

Bunnings fortalte Lisa, at den kunne bruge originalen kvittering oplysninger eller et kreditkort/bankudtog til genoptryk det Kvittering , men kun efter lederens skøn. Flybuys, Coles' loyalitetsprogram, registrerer også en transaktionshistorik og kan være vant til genoptrykke kvitteringer.

Anbefalede: