Skal jeg have en tilladelse Snohomish County?
Skal jeg have en tilladelse Snohomish County?

Video: Skal jeg have en tilladelse Snohomish County?

Video: Skal jeg have en tilladelse Snohomish County?
Video: Snohomish County 2024, Kan
Anonim

Hvornår er en tilladelse påkrævet? Snohomish County regulerer opførelsen af mange forskellige typer bygninger. De fleste strukturer kræve ansøger om at indsende en bygning tilladelse ansøgning og byggepladsplan.

Udover dette, hvor mange kvadratmeter før du har brug for en tilladelse?

Hvis et dæk er inden for 36 tommer fra en bolig eller tilbehørsstruktur eller overstiger 200 kvadratmeter , eller er over 30 tommer over karakter på et hvilket som helst tidspunkt, ville det være nødvendigt at have en tilladelse.

Har jeg desuden brug for en tilladelse til at rydde jord? Jordrydningstilladelser er generelt forpligtet til at blive udstedt med en Fill & Grade Tilladelse . Tilladelse (s) er påkrævet med sikkerhed jordrydning (træfjernelse) aktiviteter i byen. Jordrydningstilladelser er type II (administrativ med varsel) tilladelser.

Har jeg på samme måde brug for en tilladelse til en transportabel carport?

Et spørgsmål, som mange mennesker har, når de overvejer at købe en transportabel garage el carport er om de brug for at få en tilladelse først. Desværre er der ikke noget let svar. Love og politikker varierer fra stat til stat og by til by. I nogle tilfælde en bygning tilladelse er ikke nødvendig, men en zoneinddeling tilladelse er.

Hvad er det største skur, jeg kan bygge uden tilladelse?

Din skur er ingen større end 20 kvadratmeter, hvis du bor i et boligområde. Hvis du bor i et landområde (RU1, RU2, RU3, RU4 eller RU5), skur er ingen større end 50 kvadratmeter. Din skur er mindst 900 mm væk fra hver grænse.

Anbefalede: