Er VIT Chennai et godt college?
Er VIT Chennai et godt college?

Video: Er VIT Chennai et godt college?

Video: Er VIT Chennai et godt college?
Video: DANCE performance at vitcc | #vit #CHENNAI | *YASH* | MASS DANCE #vitchennai #girls #dance #mass 2024, Kan
Anonim

Fakultetet i vit chennai er lige meget godt som vellore er der ingen forskelsbehandling i studier tro mig. Vellorecampus af VIT er den gamle og moder campus og er largecampus. Campus betragtes som en af det bedste i landet.

Med dette i øjesyn, er VIT Chennai bedre end Vellore?

Det VIT Vellore er bedre end det Chennai en, ifølge vurderingen givet af forskellige uddannelseswebsteder som Careers360. VIT Vellore har arating på 4, hvorimod Chennai campus har 3,8 rating ud af 5. Ifølge samme hjemmeside, VIT Vellore rangerer 41 på listen over de bedste ingeniørhøjskoler i landet.

Er VIT Chennai på samme måde værd at deltage? Værd at være med hvis du ikke kommer ind i nogen god NIT, og selvfølgelig IIT og BITS. Men sigt altid højere. Du skal bare ikke undervurdere dig selv, det er åbenbart godt at komme ind i aNIT, BITS eller IIT end VIT . Hvis du går efter VIT , gå til Vellore campus, som det giver meget bedre eksponering end Chennai universitetsområde.

Tilsvarende, hvad er rangen af VIT Chennai?

VIT Universitetet har været rangeret som den 13. bedste ingeniørinstitution og den 17. bedste ledelsesinstitution i landet i 2016 og 2017. Som universitet– VIT Universitet Rangeret 14. blandt alle Indiens universiteter.

Er Vit et godt kollegium?

Rangeringen af VIT Universitetet er den kombinerede rangordning for alle campusser. Blandt alle universiteter i Indien, VIT Universitetet blev rangeret som nummer 25 af Careers360 i 2017, først blandt private universiteter. Careers360 har bedømt det "AAAA+" blandt ingeniører gymnasier i Indien, denne næstbedste vurdering.

Anbefalede: