Vil Larry Fitzgerald gå på pension?
Vil Larry Fitzgerald gå på pension?

Video: Vil Larry Fitzgerald gå på pension?

Video: Vil Larry Fitzgerald gå på pension?
Video: "A Football Life": Larry Fitzgerald (Subtitulado al Español) 2024, April
Anonim

King: Cardinals' Ville Synes godt om' Larry Fitzgerald til Shun Pensionering , vender tilbage i 2020. Larry Fitzgerald har flirtet med pensionering årevis. Hver gang er han vendt tilbage til Arizona Cardinals for endnu en sæson. Nu krydser de angiveligt fingre for han ll være tilbage i mindst et år mere.

I betragtning af dette, gik Larry Fitzgerald på pension i 2019?

Undskyld, Fader Tid, men Larry Fitzgerald er lidt bundet i øjeblikket. Den fremtidige Hall of Fame wide receiver vendte tilbage for en 16. sæson med Arizona Cardinals i 2019 , og selvom tingene ikke gik så godt, som han og organisationen havde håbet, Fitzgerald var endnu mere produktiv end året før.

Udover ovenstående, hvor længe vil Larry Fitzgerald spille? Spiller på samme sted i 15 år er en sand velsignelse. Den 34-årige- gammel er klar til at gå ind i sin 15. NFL-sæson, som alle er blevet brugt hos Cardinals. Pensionering hvisken har omgivet Fitzgerald de seneste år, men han producerer fortsat på et højt niveau.

Går Larry Fitzgerald derfor på pension i 2020?

Larry Fitzgerald er ikke færdig endnu. Arizona Cardinals meddelte, at modtageren vil vende tilbage 2020 for sin 17. pro-sæson, signing Fitzgerald til en etårig kontrakt.

Forlader Larry Fitzgerald Arizona Cardinals?

Larry Fitzgerald har antydet, at han måske ikke spiller med Arizona næste sæson, hvilket kunne tolkes som, at han overvejer at gå på pension. Mike Florio antyder dog, at han kunne se på et konkurrerende hold i 2017.

Anbefalede: