Hvad mener du med sammensat enhed?
Hvad mener du med sammensat enhed?

Video: Hvad mener du med sammensat enhed?

Video: Hvad mener du med sammensat enhed?
Video: SPIL IKKE MED FIDGET SPINNERS AT 3 AM!😱| SUPER SCARY! | Vi er The Davises 2024, Kan
Anonim

EN sammensat enhed er en hypotetisk måling, der kombinerer produkter i et salgsmix i henhold til deres andel af salget. Med andre ord giver det mulighed for at gruppere forskellige produkter sammen til sammenligningsformål. EN sammensat enhed er i bund og grund et udtryk for salgsmixet.

Også spurgt, hvad mener du med sammensat omkostningsenhed?

EN omkostningsenhed siges at være sammensat omkostningsenhed når to enheder er slået sammen til én. For eksempel: Virksomhed. Omkostningsenhed.

Også, hvad er sammensat omkostningsenhed give to eksempler? Enhedspris foranstaltninger til service omkostningseksempler af sammensatte omkostningsenheder er som følger: tonmil for vognmænd. patientdage for hospitaler. passagerkilometer for offentlige transportvirksomheder. gæstedage til hotelservice.

Desuden, hvad er en sammensat enhed?

EN enhed mål består af flere kopier af en mindre enhed . For eksempel er en fod en sammensat enhed på 12 tommer, der bruges til at måle længde, og en række af enhed firkanter kan bruges til at måle areal.

Hvordan beregnes sammensatte enheder?

Sammensatte enheder måske beregnet på to måder: (a) Absolutte (vægtede gennemsnit) toner kms, quintal kms osv. Rs 20 000, 2 2 = 2 000, 80 = 200 Enheder Samlede årlige lageromkostninger på 2.000 Enheder @ Rs. 20 (2.000 × 20) = Rs. 40.000 Nr.

Anbefalede: