I hvilken stat begyndte huslejekontrollen?
I hvilken stat begyndte huslejekontrollen?

Video: I hvilken stat begyndte huslejekontrollen?

Video: I hvilken stat begyndte huslejekontrollen?
Video: A Prosperity Consciousness Masterclass: Lead Yourself to Money 2024, Kan
Anonim

Den moderne æra af leje regulering i New York Stat begyndte under Anden Verdenskrig, da den føderale regering pålagde prisen kontroller landsdækkende. Den føderale pris kontroller begyndte i 1942 og New Yorks lejeejendomme blev inkluderet i 1943.

Desuden, hvornår begyndte huslejekontrollen?

Mellem 1919 og 1924 vedtog en række byer og stater leje - og udsættelse - styring love. Moderne huslejekontrol blev først vedtaget som svar på mangel på anden verdenskrig eller efter Richard Nixons løn og pris i 1971 kontroller.

Man kan også spørge, hvor findes huslejekontrol? New York og Californien har huslejekontrol gældende love i visse byer. New York City og San Francisco er to af de mest kendte områder med huslejekontrol forskrifter. Visse stater, såsom Alabama og Arizona, har faktisk love på plads, som forbyder enhver huslejekontrol regler i staten.

I betragtning af dette, hvem startede huslejekontrol?

Mange historikere mener, at Julius Cæsar har vedtaget en lov, der siger, at en udlejer ikke kunne opkræve mere end det antikke romerske svar på $100 om året for et hjem i Rom. Dette skete, efter at en romersk senator appellerede til domstolene og hævdede, at hans udlejer forsøgte at fordoble hans leje og han kunne ikke længere betale det.

Hvornår startede huslejekontrol i NYC?

Blandet regulering (1962–1984) Denne hurtige stigning i huslejer forårsaget New York at bestå Leje Stabiliseringsloven af 1969, som indførte leje stabilisering til enheder bygget efter 1947-afskæringen for bygninger at være berettiget til huslejekontrol , der dækker cirka 325.000 enheder i New York By.

Anbefalede: