Er tavse partnere lovlige?
Er tavse partnere lovlige?

Video: Er tavse partnere lovlige?

Video: Er tavse partnere lovlige?
Video: ШЛЮХИ И СИФИЛИС. 2024, Kan
Anonim

Søg gyldige Begreber og definitioner

n. en ikke- gyldige betegnelse for en investor, der sætter penge i en virksomhed, ikke tager del i ledelsen og ofte er ukendt for kunderne. En "begrænset partner , " der er forbudt at deltage i ledelsen og ikke har noget ansvar for gæld ud over hans/hendes investering, er en sand stille partner.

Hvem er derfor en stille partner?

EN stille partner er en person, hvis involvering i en partnerskab er begrænset til at stille kapital til rådighed for virksomheden. EN stille partner er sjældent involveret i partnerskabs daglig drift og deltager generelt ikke i ledelsesmøder.

Ved du også, betaler en stille partner skat? Beskatning . En af fordelene ved at være en stille partner er du ikke nødt til det betale selvstændig beskæftigelse skatter fra din partnerskabsindkomst . Generalen partnere i forretningen gør fordi de er ansatte i virksomheden, men du betragtes ikke som ansat.

Udover ovenstående, hvor meget får en stille partner?

Typisk procentdel af overskuddet for en stille partner For eksempel, hvis en stille partner investerer $100, 000 i en virksomhed, der har brug for $1, 000, 000 at operere, så betragtes han som en 10 procent partner i virksomheden og modtager muligvis 10 procent af virksomhedens årlige nettooverskud.

Kan du have en stille partner i en LLC?

Et aktieselskab kan have en stille partner , selvom den pågældende person evt har et par begrænsninger på, hvad han kan gøre inden for virksomheden. LLC'er er reguleret af staten, ikke den føderale regering, så sørg for at finde ud af, hvordan vedtægterne i din stat omhandler stille partner problem.

Anbefalede: