Hvorfor renser du metaller med ståluld?
Hvorfor renser du metaller med ståluld?

Video: Hvorfor renser du metaller med ståluld?

Video: Hvorfor renser du metaller med ståluld?
Video: Простой способ очистить инструмент от старого раствора. 2024, Kan
Anonim

Ståluld er et fantastisk slibemiddel renere til metaller der er blødere end det er, som kobber, messing, sølv, nikkel og andre mønter metaller . Det fjerner oxidation eller pletter så sandt metal er udsat for den galvaniserede metal at holde sig til. Snavset metal eller oxideret metal plader ikke godt, hvis overhovedet.

I betragtning af dette, hvordan renser du metal med ståluld?

Ren pander og metal kogegrej Til genstridige, tilberedte pletter på stål køkkengrej, ståluld er svaret. Læg gryder og pander i blød, og brug derefter en ståluld skrubbepude til at fjerne selv det mest gennembagte rod.

For det andet, kan du rense aluminium med ståluld? Ståluld er bedst til cast aluminium pander. Til ark aluminium pander, brug en grøn skrubbepude eller plastikmaske. Brug en fin karakter på ståluld for at undgå at skabe store overflademærker, mens rengøring . Brug en frem og tilbage bevægelse i stedet for en cirkulær bevægelse, mens du skrubber.

Hvad kan jeg desuden rense med ståluld?

Placer eddike og ståluld i et låg, ren spand. Tillad uld at sidde i eddiken i 4-5 dage, og tilsæt derefter 1 del vand (samme mængde vand som eddike). Brug en pensel til at male din nye løsning på træet!

Ridser ståluld metal?

Ståluld efterladte partikler vilje til sidst rust, så vær forberedt på det. Det stål vil ridse det rustfrie, hvilket efterlader en mat finish. Mikroridsmønsteret af ståluld er ikke særlig konsekvent, så du vil bemærke manglen på glans, som du gjorde.

Anbefalede: