Hvorfor er kontanter det mest likvide aktiv?
Hvorfor er kontanter det mest likvide aktiv?

Video: Hvorfor er kontanter det mest likvide aktiv?

Video: Hvorfor er kontanter det mest likvide aktiv?
Video: What are the most liquid assets? 2024, Kan
Anonim

An aktiv som let kan omdannes til kontanter ligner kontanter sig selv fordi aktiv kan sælges med ringe indflydelse på værdien. Kontanter på hånden betragtes som en likvide aktiv på grund af dens evne til at være let tilgængelig. Kontanter er lovligt betalingsmiddel, som en virksomhed kan bruge til at indfri sine løbende forpligtelser.

På samme måde spørges der, hvad er det mest likvide aktiv?

Kontanter på hånden betragtes som den mest likvide type likvide aktiv, da det er det kontanter sig selv. Kontanter er lovligt betalingsmiddel, som en person eller virksomhed kan bruge til at foretage betalinger på ansvarsforpligtelser.

På samme måde, hvorfor er likvide aktiver vigtige? Likvide aktiver er vigtig fordi de let kan konverteres til kontanter for at betale for eventuelle forpligtelser, der forfalder. Disse aktiver kan finansieres af både kort- og langsigtede fonde.

På denne måde, hvad er de likvide aktiver?

An aktiv der kan konverteres til kontanter på kort tid, med ringe eller intet tab i værdi. Likvide aktiver omfatter poster såsom tilgodehavender, anfordrings- og tidsindskud, forgyldte værdipapirer. I nogle lande overvejes også ædle metaller (normalt guld og sølv). likvide aktiver . Kaldes også hurtig aktiv.

Er en 401k et likvidt aktiv?

EN likvide aktiv er en, der hurtigt kan konverteres til kontanter med ringe eller intet tab i værdi. Imidlertid, 401(k )'er og IRA'er er det ikke alene aktiver . De er en type pensionskonto, som du finansierer med investering aktiver.

Anbefalede: