Hvad er Splunk i Hadoop?
Hvad er Splunk i Hadoop?

Video: Hvad er Splunk i Hadoop?

Video: Hvad er Splunk i Hadoop?
Video: What is Splunk | Complete Tutorial for Hadoop Admin 2024, Kan
Anonim

Hadoop i enklere vendinger er en ramme for behandling af 'Big Data'. Hadoop bruger distribueret filsystem og kort-reducerende algoritme til at behandle masser af data. Splunk er et overvågningsværktøj. Splunk letter softwaren til indeksering, søgning, overvågning og analyse af maskindata gennem en webbaseret grænseflade.

Efterfølgende kan man også spørge, hvilket Splunk-produkt bruges til Hadoop?

Ifølge Splunk , Hunk kører på den store Apache Hadoop distributioner, herunder Cloudera, Hortonworks, IBM, MapR og Pivotal. Det produkt gør det muligt for brugere at interagere med data, ændre perspektiver og få vist resultater, mens KortReducer job kører.

Hvad er Splunk og hvorfor bruges det? Splunk (produktet) fanger, indekserer og korrelerer realtidsdata i et søgbart lager, hvorfra det kan generere grafer, rapporter, advarsler, dashboards og visualiseringer. Splunk er en horisontal teknologi Brugt til applikationsadministration, sikkerhed og compliance samt forretnings- og webanalyse.

Også at vide er, er splunk baseret på Hadoop?

splunk er et big data-værktøj, overvågningsværktøj til strukturerede, ustrukturerede maskindata. det bruges også som et BI-værktøj, splunk gemmer data i sin database kaldet indeks, og du kan også visualisere data i splunk . Hadoop er big data lagring og analyse, er der ingen frontend i hadoop synes godt om splunk.

Er splunk et big data-værktøj?

Ja, splunk er en software af big data . Splunk er en kraftfuld platform til analyse af maskine data , data at maskiner udsender i store mængder, men som sjældent bliver brugt effektivt.

Anbefalede: