Giver Target til velgørenhed?
Giver Target til velgørenhed?

Video: Giver Target til velgørenhed?

Video: Giver Target til velgørenhed?
Video: On February 21, do not take these things and objects out of the house. Folk omens on the feas 2024, Kan
Anonim

I 2018 donerede vi millioner i kontante tilskud og naturalier til produktdonationer i tvillingebyerne, herunder virksomheder giver tilskud til støtte for lokale kunst- og kulturorganisationer. Derudover donerede vi mere end 5 millioner pund mad, og teammedlemmer meldte sig frivilligt til mere end 176.000 timer i samfundet.

Efterfølgende kan man også spørge, hvor meget mål donerer til velgørenhed?

En gennemsnitlig donation er $25-50 med den maksimale donation på $500 pr. år pr. bureau. Det gør mål ikke donere varer.

Ydermere, giver Target tilbage? Alt hvad du nogensinde har ønsket at vide om Mål Virksomhed. I dag er vi stolte over at kunne sige, at vi har nået en ny virksomhedsmilepæl: Vores giver svarer nu til mere end $4 millioner hver uge til de samfund, vi betjener.

Donerer target derfor mad?

Vi donere millioner af pund mad hvert år, der giver millioner af måltider til familier i nød. Foder Amerika og lokalt mad banker samarbejder med Mål på vores Måltider For Minds program.

Hvad har målet gjort for samfundet?

Ved at skabe indbydende rum, hvor alle familier kan shoppe og finde glæde. Ved at holde i hånd med partnere og bruge vores brands stemme til at bringe fællesskaber sammen. Ved at styrke Mål familie - vores teammedlemmer over hele landet - for at tjene og støtte deres lokale kvarterer.

Anbefalede: