Hvad er et 4-benet Molex-stik?
Hvad er et 4-benet Molex-stik?

Video: Hvad er et 4-benet Molex-stik?

Video: Hvad er et 4-benet Molex-stik?
Video: Sata VS Molex Power - Explained 2024, April
Anonim

Definition af: Molex stik . Molexconnector . Henviser ofte til 4 - pin-stik bruges til at tilslutte jævnstrøm til drevene inde i et pc-kabinet. Molex er en stor producent af elektronik-stik og -stik, der går tilbage til 1940'erne.

Ved også, hvad bruges et 4-benet Molex-stik til?

Men udtrykket " Molex stik "er blevet en generisk måde at beskrive Molex 4 - pin 8981 strøm stik bruges til strømførende harddiske, optiske drev og andre lagerenheder. Den indeholder fire stifter (gulfarvet, sort, sort og rød) indkapslet i hvid plast stik.

Man kan også spørge, hvad er Molex ventilatorstik? Molex er navnet på den virksomhed, der udvikler computer og andet relateret stik og produkter. Dette udtryk er også kendt som Molex strøm stik , som er stik vist på billedet og er det, der forbinder din computers strømforsyning til drev og enheder inde i computeren.

Når man tager dette i betragtning, hvad gør det 4-benede stik?

Stort set alle moderne bundkort har en separat 12V-strøm stik det er enten en 4 - pin eller en 8- pin . Det primære formål med denne magt stik er at forsyne VRM'en, der leverer strøm til CPU'en.

Hvor bliver den 4-benede Molex af?

Strømforsyningsstik Disse " Molex "-stik bringer jævnstrøm til drevene inde i en pc-kasse. Den store til højre bruges til disk-, cd-rom- og dvd-drev, mens de små stik anvendes til diskettedrev og andre enheder.

Anbefalede: