Hvilke politikker støtter konservative?
Hvilke politikker støtter konservative?

Video: Hvilke politikker støtter konservative?

Video: Hvilke politikker støtter konservative?
Video: Как живёт президент Турции Тайип Реджеп Эрдоган, биография и интересные факты 2024, September
Anonim

Det republikanske partis holdninger har udviklet sig over tid. I dag involverer partiets økonomiske konservatisme støtte til lavere skatter, fri markedskapitalisme, deregulering af virksomheder og restriktioner for fagforeninger.

Og hvad er konservative overbevisninger?

Konservatisme i USA er en politisk og social filosofi karakteriseret ved respekt for amerikanske traditioner, republikanisme, støtte til kristne værdier, moralsk universalisme, pro-business og anti-labour union, anti-kommunisme, individualisme, fortaler for amerikansk exceptionalisme og et forsvar af Western

For det andet, hvad er konservative økonomiske politikker? Fiskal konservatisme , også omtalt som konservativ økonomi eller økonomisk konservatisme , er en politisk- økonomisk filosofi om finanspolitik politik og finanspolitisk ansvarlighed, der går ind for lave skatter, reducerede offentlige udgifter og minimal statsgæld.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilke politikker støtter demokraterne?

Fiskal politik De også support flere offentlige udgifter til sociale ydelser, mens der bruges mindre på militæret. De er imod at skære ned på sociale tjenester, såsom social sikring, såvel som Medicare, Medicaid og forskellige andre velfærdsprogrammer, idet de mener, at det er skadeligt for effektivitet og social retfærdighed.

Hvad er forskellen mellem liberale og konservative?

Generelt, liberale var mere tilbøjelige til at være sekulære, single og i besiddelse af en universitetsgrad, mens de mindre tilbøjelige til at eje en pistol. Konservative , hvoraf de fleste holder sig til sociale såvel som skattemæssige konservatisme , havde en tendens til at være langt mere religiøse og mere tilbøjelige til at være gift og eje skydevåben.

Anbefalede: