Hvor meget overskud tjener en entreprenør på et hus?
Hvor meget overskud tjener en entreprenør på et hus?

Video: Hvor meget overskud tjener en entreprenør på et hus?

Video: Hvor meget overskud tjener en entreprenør på et hus?
Video: Носите это в левом кармане, и к Вам придут деньги 2024, Kan
Anonim

Ifølge undersøgelsen var spekulative bygherrers nettoresultat i gennemsnit 5,9 procent. Så hvis du har betalt $356, 200 for dit nye hus - gennemsnitsprisen for nye boliger i marts, ifølge de seneste tal fra Census Bureau - tal, at din bygherre har indkasseret 21.016 $ på din aftale, give eller tage.

Hvad er i denne forbindelse den gennemsnitlige fortjenstmargen for en hovedentreprenør?

Ifølge Construction Financial Management Association (www.cfma.org) er gennemsnit før skat netto profit til hovedentreprenører er mellem 1,4 og 2,4 procent og for underleverandører mellem 2,2 til 3,5 procent. Dette er ikke nok profit at kompensere for risikoen entreprenører tage.

Man kan også spørge, hvor meget totalentreprenører tjener på et job? Hovedentreprenører (inklusive byggeledere) tjene et gennemsnit på 43,93 USD i timen eller 91.370 USD om året.

På samme måde kan du spørge, hvor meget fortjeneste tjener en bygherre på et hjem?

BYGGERE : Ifølge Landsforeningen af Boligbyggere ' (NAHB) seneste "omkostninger ved at drive forretning" undersøgelse, bygherrer i gennemsnit kun en anelse over $3 millioner i brutto profit i 2014 på $16,23 millioner i indtægter . Det er en stigning på 18,9 procent.

Hvor meget tjener boligrenoveringsentreprenører?

Gennemsnittet Ombygningsentreprenør lønnen i USA er $49.514 pr. 20. januar 2020, men lønintervallet falder typisk mellem $43.322 og $58.092.

Anbefalede: