Hvad er forskellen mellem bibliografi og referencer?
Hvad er forskellen mellem bibliografi og referencer?

Video: Hvad er forskellen mellem bibliografi og referencer?

Video: Hvad er forskellen mellem bibliografi og referencer?
Video: Reference VS Bibliography | Research Methodology | MIM Learnovate 2024, Kan
Anonim

Det er det, der refererer til bibliografi . Referencer er dem, der er direkte inkluderet i din egentlige tekst. Mens referencer citeres direkte i tekst, bibliografi er ikke citeret direkte i tekst. Mens referencer kan bruges til at understøtte dit udsagn eller argument, en bibliografi har ikke sådanne roller.

Udover dette, hvad er en bibliografi og reference?

Referencer kommer normalt i slutningen af en tekst (essay eller forskningsrapport) og bør kun indeholde de værker, der er citeret i teksten. EN Bibliografi er enhver liste over referencer i slutningen af en tekst, uanset om den er citeret eller ej.

Udover ovenstående, hvad er forskellen mellem en referenceliste og en bibliografi Harvard? EN referenceliste er det detaljerede liste af referencer der er citeret i dit arbejde. EN bibliografi er en detaljeret liste af referencer citeret i dit arbejde, plus baggrundslæsninger eller andet materiale, som du måske har læst, men ikke faktisk citeret.

I betragtning af dette, hvad er forskellen mellem citerede bibliografiværker og referencer?

I Citerede værker og referencer , oplister du kun elementer, du rent faktisk har henvist til og citeret i dit papir. EN Bibliografi lister i mellemtiden alt det materiale, du har konsulteret i forbindelse med udarbejdelsen af dit essay, uanset om du rent faktisk har henvist til og citerede værket eller ikke.

Hvad er forskellen mellem bibliografi og reference-PDF?

EN bibliografi vil indeholde alt forskningsmateriale, herunder bøger, magasiner, tidsskrifter, websteder og videnskabelige artikler, som du har henvist til. Referencer indeholde kilde til materiale som citater eller tekster, som faktisk er blevet brugt, når du skriver et essay eller en bog. Men bibliografi kommer efter reference liste.

Anbefalede: