Hvad er ÅOP og EAR i finans?
Hvad er ÅOP og EAR i finans?

Video: Hvad er ÅOP og EAR i finans?

Video: Hvad er ÅOP og EAR i finans?
Video: Снимите с себя серебро немедленно: каким знакам зодиака этот металл сулит проблемы 2024, Kan
Anonim

Bundlinjen. Den væsentligste forskel mellem ÅOP og ØRE er det ÅOP er baseret på simpel rente, mens ØRE tager hensyn til renters rente. ÅOP er mest nyttig til at vurdere realkreditlån og autolån, mens ØRE (eller APY) er mest effektiv til at evaluere ofte sammensatte lån såsom kreditkort.

Kan øre og ÅOP være ens?

Det ÅOP er lige til ØRE for et lån, der opkræver renter månedligt. Det ÅOP på et månedligt lån er lige til (1 + månedlig rente)12 - 1. Den ØRE , snarere end ÅOP , skal bruges til at sammenligne både investerings- og lånemuligheder. Det ÅOP er det bedste mål for den faktiske rente, du betaler på et lån.

Ligeledes, er ÅOP effektiv eller nominel? Det nominel ÅOP er den rente, der er angivet på et lån. Det effektiv ÅOP inkluderer gebyrer, der er føjet til din saldo. Det effektiv ÅOP på et kreditkort eller lån kan være højere end nominel ÅOP siden effektiv ÅOP inkluderer eventuelle gebyrer.

På samme måde kan man spørge, hvad betyder øret i økonomi?

tilsvarende årlig sats

Hvad er forskellen mellem øre og ÅOP?

Det vigtigste forskel mellem ÅOP og ØRE er det ÅOP er baseret på simpel rente, mens ØRE tager hensyn til renters rente. ÅOP er mest nyttig til at vurdere realkreditlån og autolån, mens ØRE (eller APY) er mest effektiv til at evaluere ofte sammensatte lån såsom kreditkort.

Anbefalede: