Hvad betyder DRG-facilitet?
Hvad betyder DRG-facilitet?

Video: Hvad betyder DRG-facilitet?

Video: Hvad betyder DRG-facilitet?
Video: Diagnosis-related Groups (DRG) – Leadership | Lecturio Nursing 2024, Kan
Anonim

En diagnoserelateret gruppe ( DRG ) er et patientklassificeringssystem, der standardiserer fremtidig betaling til hospitaler og tilskynder til initiativer til at begrænse omkostningerne. Det DRG omfatter alle tjenester udført af en ekstern udbyder. Krav om døgnopholdet indgives og behandles først til betaling ved udskrivelse.

Hvad står DRG derfor for?

Diagnoserelateret gruppe

Desuden, hvad er forskellen mellem en DRG og en MS DRG? A:Garri L. Garrison: Medicare Severity-Diagnose-relaterede grupper ( FRK - DRG ) er et alvorlighedsbaseret system. Så patienten kan have fem CC'er, men vil kun blive tildelt til DRG baseret på én CC. I kontrast til FRK - DRG'er , ser fuldstændig sværhedsgradsjusterede systemer ikke kun på én diagnose.

Desuden, hvad er et eksempel på en DRG?

En læge DRG er en, hvor der ikke udføres en ELLER-procedure. Når en OR-procedure udføres, en kirurgisk DRG er tildelt. Til eksempel , DRG 293 (hjertesvigt uden CC/MCC) har en relativ vægt på 0,6656, hvorimod DRG 291 (hjertesvigt med MCC) er 1,3454.

Anvendes DRG-koder til ambulant?

Ambulant betalingsklassifikationer (APC'er) er et klassifikationssystem for ambulant tjenester. APC'er ligner DRG'er . Den indledende variabel Brugt i klassifikationsprocessen er diagnosen for DRG'er og proceduren for APC'er. Kun en DRG tildeles pr. indlæggelse, mens APC'er tildeler en eller flere APC'er pr. besøg.

Anbefalede: