Hvem blev berørt af Versailles-traktaten?
Hvem blev berørt af Versailles-traktaten?

Video: Hvem blev berørt af Versailles-traktaten?

Video: Hvem blev berørt af Versailles-traktaten?
Video: The Treaty of Versailles, What Did the Big Three Want? 1/2 2024, Kan
Anonim

”Det satte små stater ved Tysklands grænser, i Øst- og Centraleuropa. Det eliminerede Rusland som en direkte fjende af Tyskland , i hvert fald i 1920'erne, og det fjernede Rusland som en allieret med Frankrig. Så selvom traktaten så virkelig hård ud for nogle mennesker, åbnede den faktisk muligheder for andre."

Hvad var resultatet af underskrivelsen af Versailles-traktaten i forhold til dette?

Versailles-traktaten blev underskrevet den 28. juni 1919 og afsluttede officielt krig mellem Tyskland og de allierede magter. Det kontroversielle Krig Skyldklausul gav Tyskland skylden for verden Krig Jeg og pålagde Tyskland store gældsbetalinger.

Og hvad stod der i Versailles-traktaten? Det Versailles-traktaten (fransk: Traité de Versailles ) var den vigtigste af de fredstraktater der bragte 1. Verdenskrig til ende. Det traktat krævede Tyskland at afvæbne, give rigelige territoriale indrømmelser og betale erstatning til visse lande, der havde dannet ententemagterne.

På samme måde kan du spørge, hvem der underskrev Versailles-traktaten?

Det traktat var underskrevet ved det store Versailles Palads ved Paris - deraf titlen - mellem Tyskland og de allierede. De tre vigtigste politikere der var David Lloyd George, Georges Clemenceau og Woodrow Wilson.

Hvem fik mest gavn af Versailles-traktaten?

Frankrig, Storbritannien og USA fik mest gavn af Versailles-traktaten. Frankrig så traktaten som en chance for at lamme Tyskland.

Anbefalede: