Kan du følge massevis på twitter?
Kan du følge massevis på twitter?

Video: Kan du følge massevis på twitter?

Video: Kan du følge massevis på twitter?
Video: ВЫКЛЮЧИТЕ ТРЮК ИЛИ ЛЕЧЕНИЕ ВЫЗОВА | Мы Дэвис 2024, Kan
Anonim

Til følge efter eller blokere Twitter brugere i bulk bare vælg brugerne og tryk på knappen ' Bulkfollow '. Twitter karma har deaktiveret funktionaliteten til at unfollow kvidre brugere i bulk efter kvidre meddelt udvikleren, at det gør ikke overholde Twitter servicevilkår.

Også spurgt, er der en følgegrænse på twitter?

Det gør vi ikke begrænse antallet af konti du kan følge efter samlet set, men der er nogle grænser om det tempo, hvormed du kan gøre det. Hver Twitter konto er i stand til følge efter op til 400 konti om dagen.

Man kan også spørge, hvor mange Twitter-følgere er respektabelt? Ifølge analysefirmaet Beevolve er gennemsnittet Twitter bruger har omkring 208 følgere . Næsten halvdelen (44 procent) af alle brugere har dog aldrig sendt et tweet. Man kunne antage, at jo mere du tweeter, jo mere følgere du vil vinde, men tweet-frekvensen korrelerer sjældent med følger tælle.

Er der desuden en måde at stoppe med at følge alle på Twitter?

Det mest basale måde at stoppe med at følge alle er at åbne din profil i browseren, klik på dit antal "følger" for at indlæse alle de profiler, du følger, og begynd at klikke på "følger"-knappen ud for hver enkelt.

Kan du se på nogens twitter uden at de ved det?

Kort sagt, nej. Der er ingen måde for en Twitter bruger til ved godt præcis hvem der ser deres Twitter eller specifikke tweets. Det sagt, hvis en bruger ønsker at have en generel idé om, hvor mange mennesker der har set en tweet , derefter de kan gøre så ved at besøge Twitter Analytics-side.

Anbefalede: