Er en caserapport det samme som et casestudie?
Er en caserapport det samme som et casestudie?

Video: Er en caserapport det samme som et casestudie?

Video: Er en caserapport det samme som et casestudie?
Video: Case Study #1: Urinary Tract Infection | UTI 2024, Kan
Anonim

Historisk set sagsrapporter er også blevet kaldt " casestudie rapporter " eller " casestudier ”, men nu skal de kun omtales som sagsrapporter at forhindre forveksling med casestudier forskning, beskrevet nedenfor.

Heraf, hvad er forskellen mellem et casestudie og en caserapport?

Enkelt-institution beskrivende rapporter af biblioteksaktiviteter er ofte mærket af deres forfattere som " casestudier ." Derimod i sundhedspleje, enkeltpatient retrospektive beskrivelser offentliggøres som " sagsrapporter ." Begge sagsrapporter og casestudier er værdifulde for læserne og giver mulighed for udgivelse

Ved også, hvad er en case i et casestudie? I samfunds- og biovidenskaberne, en casestudie er en forskningsmetode, der involverer en tæt, dybdegående og detaljeret undersøgelse af en bestemt sag . For eksempel en casestudie i medicin kan undersøge en bestemt patient en læge behandlet, og en casestudie i erhvervslivet måske undersøgelse en bestemt virksomheds strategi.

Ligeledes spørger folk, hvilken type undersøgelse er en case-rapport?

Sagsrapporter og sag serie eller casestudie forskning er beskrivende undersøgelser som er forberedt til at illustrere nye, usædvanlige eller atypiske træk identificeret hos patienter i medicinsk praksis, og de genererer potentielt nye forskning spørgsmål.

Betragtes en case-rapport som forskning?

Sagsrapporter er ikke betragtes som forskning under de fleste omstændigheder. Selvom identificerbare oplysninger om en patient kan indsamles ved forberedelse sagsrapporter , hensigten med at forberede sagsrapporter er normalt relateret til patientbehandling.

Anbefalede: