Hvad er en penetration i byggeriet?
Hvad er en penetration i byggeriet?

Video: Hvad er en penetration i byggeriet?

Video: Hvad er en penetration i byggeriet?
Video: Standard Penetration Testing 2024, Kan
Anonim

EN trænge ind , i brandstopning, er en åbning, som f.eks. en åbning, der er skabt ved brug af en indstøbt muffe, i en væg- eller gulvsamling, der skal have en brandmodstandsevne, med det formål at rumme passage af en mekanisk, elektrisk eller strukturel penetrant.

Ligeledes, hvad betyder gennem penetration?

EN igennem - penetration er defineret som det serviceelement (såsom en ledning eller et kabel), der bryder en brandklassificeret barriere.

Desuden, hvad er Firestopping i byggeriet? Brand stopper er bedst defineret som forsegling af eventuelle åbninger for at forhindre ild (inklusive røg og varme) i at passere gennem flere bygningsrum. EN brandstop er et brandsikringssystem lavet af forskellige komponenter, der bruges til at tætne åbninger og samlinger i brandmodstandsdygtige væg- eller gulvkonstruktioner.

Simpelthen, hvad er pladegennemtrængning?

Et gulv pladegennemtrængning struktur, omfattende: a trænge ind hul formet til et gulv plade af en bygning for at trænge ind gulvet plade , det trænge ind hul er forsynet med en tragtdel, som i det væsentlige har en cylindrisk form og åbner til et gulv plade bygningens overflade; et tilslutningsrør

Hvad er elektrisk muffe?

I byggeriet, en ærme bruges både af elektriske og mekaniske fag for at skabe en penetration.

Anbefalede: