Er gas i Canada dyrere?
Er gas i Canada dyrere?

Video: Er gas i Canada dyrere?

Video: Er gas i Canada dyrere?
Video: Срочно! Снижение цен на газ не будет. Катастрофическая ситуация на Европейском газовом рынке. 2024, Kan
Anonim

Skatter. canadiere , i gennemsnit betaler omkring 1,20 USD pr. gallon benzin i SKAT. Dette svarer til cirka 32 cent (USD) pr. liter i afgifter. Amerikanere betaler i gennemsnit omkring 49,5 cent USD pr. gallon benzin i skat.

Er gas derfor dyrere i Canada end i USA?

Gas er altid billigere i USA end Canada , af forskellige årsager, hvoraf en er skatter. Du skal blot indtaste den by eller by, du leder efter priser. Noter det gas sælges i liter i Canada . En OS gallon = 3,79 liter.

For det andet, hvor meget er gas Canada? Ifølge GasBuddy.com er gennemsnittet pris på almindelig benzin i Canada mandag var omkring $1,33 per liter, en stigning på 22 cents fra gennemsnittet på $1,11 per liter på samme tid sidste år.

På denne måde, hvor meget dyrere er gas i Canada?

Vancouver-provinsen rapporterer, at ifølge MJ Ervin & Associates' mest seneste ugentlige undersøgelse af brændstofpriserne i Canada , regelmæssig gas var i gennemsnit 127,6 cent per liter i Vancouver i sidste uge, den femte højeste pris i Canada efter Labrador City (130,9), Timmins (128,9), Yellowknife (128,4) og Montreal (127,8).

Hvorfor er gas i Canada så billigt?

En canadisk rå er billigere fordi det er en dårligere kvalitet, da der skal laves mere raffinering for at gøre det til benzin. Så den endelige raffinerede pris før skat på benzin er omtrent den samme… Det er derfor, olien sælges for 30 % mindre, det er mindre ønskværdigt og krævede 30 % mere indsats og penge at lave den samme mængde benzin.

Anbefalede: