Er goodwill fradragsberettiget ved et aktiekøb?
Er goodwill fradragsberettiget ved et aktiekøb?

Video: Er goodwill fradragsberettiget ved et aktiekøb?

Video: Er goodwill fradragsberettiget ved et aktiekøb?
Video: Fradrag - Hvad må man trække fra indtægten før man skal beregne skatten? 2024, Kan
Anonim

Nogen goodwill skabt i en erhvervelse struktureret som et aktivsalg/338 er fradragsberettiget og kan afskrives over 15 år sammen med andre immaterielle aktiver, der falder ind under IRC sektion 197. Eventuelle goodwill skabt i en erhvervelse struktureret som en lager udsalg er ikke fradragsberettiget og ikke amortiserbare.

Er goodwill på denne måde skattemæssigt fradragsberettiget i forbindelse med et aktivopkøb?

Under U. S. skat lov, goodwill og andre immaterielle aktiver erhvervet i en skattepligtigt aktiv køb kræves af IRS for at blive amortiseret over 15 år, og denne amortisering er skat - selvrisiko . Husk det goodwill afskrives aldrig regnskabsmæssigt, men testes i stedet for værdiforringelse.

For det andet, hvordan behandles goodwill skattemæssigt? Goodwill . Tildel eventuel resterende pris til goodwill . Goodwill normalt ikke kan vurderes med præcision. Derfor er der ingen FMV-loft på købspristildelinger til goodwill . Til skattemæssige formål , kan du amortisere det afsatte beløb til goodwill over 15 år, fordi købt goodwill betragtes som en immateriel.

Kan du desuden have goodwill i et aktivkøb?

Køb af aktiv vs aktie Køb : Aktiv Fordele med en aktiv transaktion, goodwill , som er det beløb, der betales for en virksomhed ud over værdien af dets materielle aktiver , kan afskrives lineært over 15 år skattemæssigt. Køberen kan også diktere hvilken aktiver det bliver det ikke køb.

Betaler du skat af goodwill?

Et salg af personlige goodwill , hvis det respekteres af IRS, skaber langsigtet kapitalgevinst for aktionæren, skattepligtig med op til 23,8 % (maksimal kursgevinst på 20 % plus nettoinvesteringen på 3,8 % indkomstskat ) snarere end almindelig indkomst til målselskabet, skattepligtig med op til 35 % plus yderligere skat på op til 23,8 % på

Anbefalede: