Hvad er renten på et subprime-lån?
Hvad er renten på et subprime-lån?

Video: Hvad er renten på et subprime-lån?

Video: Hvad er renten på et subprime-lån?
Video: What is SUBPRIME LENDING? What does SUBPRIME LENDING mean? SUBPRIME LENDING meaning & explanation 2024, Kan
Anonim

Ny subprime realkreditlån begrænse rente forhøjelser og andre vilkår for lånet. De kommer også tilbage til en øget pris. Nu, subprime realkreditlån komme med renter det kan være så højt som 8% til 10% og kan kræve udbetalinger på så meget som 25% til 35%.

Folk spørger også, hvad er en subprime rente?

Subprime priser er højere end gennemsnittet renter opkrævet til subprime låntagere, såsom på lån til personer med dårlige kreditvurderinger fra et eller flere kreditbureauer. Subprime priser vil være højere end prime satser for samme type lån, selvom der ikke er noget præcist beløb eller spredning, der udgør subprime.

På samme måde, hvordan tjener subprime långivere penge? Det långiver ville acceptere risikoen for, at låntageren misligholder sit lån, til gengæld for en rente betalt af låntageren. Låntageren ville fortjeneste, hvis i gennemsnit renterne optjenes på subprime lån er tilstrækkeligt over den tabte hovedstol til Standard.

I betragtning af dette, hvordan ved jeg, om jeg har et subprime-lån?

En ting er sikker: hvis du ved godt at du har problemer med dit kreditlån, så skal du helt sikkert har et subprime-lån . I øvrigt, hvis niveauet på dit pant rente er i intervallet 15%, og den tilbudte rente er omkring 5%, så står du helt sikkert over for en subprime realkreditlån.

Hvorfor er subprime-lån dårlige?

Subprime realkreditlån er hjemme lån designet til og markedsført til låntagere med lavere kreditscore og/eller fattige kredithistorier. Og fordi subprime låntagere ses som større tilbagebetalingsrisici, långivere opkræver dem typisk højere renter og gebyrer.

Anbefalede: