Hvad er en beskrivelse af en masse?
Hvad er en beskrivelse af en masse?

Video: Hvad er en beskrivelse af en masse?

Video: Hvad er en beskrivelse af en masse?
Video: Islam på Dansk: beskrivelse af Dommedagen(1/3) 2024, Kan
Anonim

Hver masse (parcel) jord får en masse antal, og hver gruppe af sammenhængende masser får et bloknummer. EN masse er et individuelt stykke jord, der er beregnet til at blive transporteret i sin helhed til en køber. En blok er generelt en gruppe af sammenhængende masser . afgrænset af gader, f.eks. en byblok.

Folk spørger også, hvad er forskellen mellem Lot og Block?

Parti og blok Systemret og juridisk definition. Det lod-og-blok system refererer til specifikke parceller af jord ved deres masse nummer eller bogstav og blok eller underopdelingsplatform, hvor masse er placeret. Det blok selv er placeret ved enten at bruge metes and bounds -systemet eller det rektangulære undersøgelsessystem.

Desuden, hvad er grundstørrelsen på et hus? At blive betragtet som enlig masse , jorden beskrevet som " masse "skal være sammenhængende. To separate pakker betragtes som to masser , ikke en. Ofte a masse er størrelse til en enkelt hus eller anden bygning. Mange masser er rektangulære i form, selvom andre former er mulige, så længe grænserne er veldefinerede.

På den måde, hvad er den juridiske beskrivelse af en ejendom?

Grundbeskrivelse . EN jordbeskrivelse placeringen af de skrevne ord, som afgrænser et bestemt stykke ægte ejendom . Også kendt som en " Juridisk beskrivelse ". I den skriftlige overdragelse af real ejendom , er det universelt påkrævet, at transportformen (gerningen) indeholder en skriftlig beskrivelse af ejendom.

Hvilke typer juridiske beskrivelser er der?

Tre typer af jord beskrivelser bruges i USA: (1) regeringens rektangulære undersøgelse beskrivelse , (2) flettet beskrivelser , og (3) meter og grænser beskrivelser . 5. Regeringens rektangulære undersøgelse beskrivelse findes i de fleste af de midtvestlige og vestlige stater.

Anbefalede: