Hvornår kan en ikke-retlig tvangsauktion indgives?
Hvornår kan en ikke-retlig tvangsauktion indgives?

Video: Hvornår kan en ikke-retlig tvangsauktion indgives?

Video: Hvornår kan en ikke-retlig tvangsauktion indgives?
Video: Jättiosinkoja ja korkeaa inflaatiota | Oksaharjun osavuosikatsaus Q4/2021 2024, Kan
Anonim

I henhold til en føderal lov, der trådte i kraft den 10. januar 2014, er lånetjenesten (det firma, du foretager dine betalinger til) i de fleste tilfælde) kan start ikke afskærmning indtil låntageren har mere end 120 dages misligholdelse på lånet.

Hvor lang tid tager en ikke-retlig tvangsauktion i betragtning af dette?

EN ikke-retslig tvangsauktion magt tage et par måneder-nogle gange mindre tid til at fuldføre, når den officielt startede. Faktisk i nogle stater, ikke -retslige tvangsauktioner er ekstremt hurtige. For eksempel i Georgien, en ikke -retslig afskærmning kan gennemføres på så lidt som omkring 37 dage.

Udover ovenstående, hvad er forskellen mellem en retslig afskærmning og en ikke-retlig afskærmning? I en retslig tvangsauktion stat, skal långiver anlægge sag i ret i ordre til afskærme . I en ikke -juridisk afskærmning stat, kan långiver afskærme uden at gå gennem retssystemet.

Udover dette, hvilke stater er ikke -retlige for afskærmning?

Foreclosures er normalt ikke -retslige i følgende stater: Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Californien, Colorado, District of Columbia (undertiden), Georgia, Idaho, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Mexico (nogle gange), North Carolina , Hvad sker der i en ikke -juridisk afskærmning?

Ikke - retslige tvangsauktioner sker når en realkreditaftale har en”salgsbeføjelse” -klausul, der giver långiveren ret til afskærme på en ejendom i sig selv. Uden denne klausul skal långiveren tage låntageren for retten for at afskærme ; deraf udtrykket. Mange stater kræver retslige tvangsauktioner.

Anbefalede: