Hvilken omkostningsstrømsantagelse giver dig den højeste slutbeholdning Hvorfor?
Hvilken omkostningsstrømsantagelse giver dig den højeste slutbeholdning Hvorfor?

Video: Hvilken omkostningsstrømsantagelse giver dig den højeste slutbeholdning Hvorfor?

Video: Hvilken omkostningsstrømsantagelse giver dig den højeste slutbeholdning Hvorfor?
Video: #4 Net Present Value (NPV) - Investment Decision - Financial Management ~ B.COM / BBA / CMA 2024, April
Anonim

FIFO er baseret på princippet om, at den første beholdning modtagne varer vil være de første beholdning solgte varer. FIFO resulterer i beholdning med den højeste ende , den laveste koste af solgte varer, og højest nettoindkomst. Det skyldes, at den ældste og laveste omkostninger er afsat til koste af solgte varer.

På samme måde, hvad er lageromkostningsflow-antagelser?

Begrebet omkostningsstrømsantagelser henviser til den måde, hvorpå omkostninger fjernes fra en virksomheds beholdning og rapporteres som koste af solgte varer. I USA er omkostningsstrømsantagelser omfatter FIFO, LIFO og gennemsnit. (Hvis der anvendes specifik identifikation, er det ikke nødvendigt at lave en antagelse .)

Ligeledes, hvilken antagelse om lageromkostningsstrøm resulterer generelt i det højeste rapporterede beløb for vareomkostninger, når lageromkostningerne falder? I en periode med stigende omkostninger , vil aktiver være større for LIFO end FIFO. Hvilken antagelse om lageromkostningsstrøm resulterer generelt i det højeste rapporterede beløb for vareomkostninger, når lageromkostningerne falder ? FIFO. LIFO.

hvilken antagelse om omkostningsstrøm frembringer slutbeholdning værdisat til de seneste priser?

Med FIFO er afsluttende beholdning og koste af solgte varer er de samme under de evige og periodiske systemer. I LIFO omkostningsstrømsantagelse , det de seneste omkostninger påløbne er de første, der skal overføres eller sælges, så tidligst omkostninger afholdte tildeles til afsluttende beholdning.

Hvilken omkostningsflowmetode resulterer i det højeste beholdningsbeløb for balancen?

(1) FIFO koster giver den højere ende lagerresultater -fordi køb omkostninger steg med tiden-FIFO sælger først de ældre, billigere enheder og beholder de nyere, dyrere enheder i slutningen beholdning (2) LIFO koster give det højere koste af solgte varer resultater -fordi købet omkostninger var

Anbefalede: