Indholdsfortegnelse:

Hvad er et Fannie Mae HomeStyle -lån?
Hvad er et Fannie Mae HomeStyle -lån?

Video: Hvad er et Fannie Mae HomeStyle -lån?

Video: Hvad er et Fannie Mae HomeStyle -lån?
Video: What is a Fannie Mae Homestyle Loan? 2024, Kan
Anonim

Det Fannie Mae HomeStyle lån er en konventionel lån der har til formål at gøre renoveringer af en eksisterende ejendom lettere for købere. I stedet for at skulle tage en lån at købe dit nye hjem og derefter endnu et loam 1oan til dækning af udgifterne til renoveringer, den HomeStyle lån giver dig mulighed for at rulle begge omkostninger til én.

Hvordan fungerer et HomeStyle -lån i denne forbindelse?

EN HomeStyle lån giver dig mulighed for at tage en enkelt lån til at finansiere både et køb og renovering, eller til at refinansiere dit nuværende realkreditlån til at inkludere omkostningerne ved dine renoveringer. Du kan låne op til 75% af husets forventede værdsatte værdi, når renoveringen er gennemført.

Hvem kvalificerer sig ligeledes til et Fannie Mae -lån? Boligkøbere skal også opfylde minimumskreditten krav for at være berettiget til Fannie Mae -backed realkreditlån. For et enfamiliehus, der er en primær bolig, har en FICO-score på mindst 620 for fast rente lån og 640 for realkreditlån (ARM) er påkrævet.

Desuden, hvad er et HomeStyle -lån?

EN HomeStyle Renoveringslån er et statsstøttet lån der gør det muligt for kvalificerede låntagere at tilføje ekstra penge til ombygning eller forbedringer af et første boligkøbspant eller en refinansiering af et realkreditlån.

Hvordan ansøger jeg om et HomeStyle -renoveringslån?

Sådan fungerer et HomeStyle -lån:

  1. Forhåndsgodkendelse. Ansøg om et realkreditlån hos din HomeBridge -realkreditlån.
  2. Find dit hjem. Se efter et hjem, som du kan tilpasse til at blive dit drømmehjem.
  3. Vælg en entreprenør.
  4. Køb dit hjem.
  5. Renoveringer afsluttet.

Anbefalede: