Hvilke transaktioner registreres i indkøbskladden?
Hvilke transaktioner registreres i indkøbskladden?

Video: Hvilke transaktioner registreres i indkøbskladden?

Video: Hvilke transaktioner registreres i indkøbskladden?
Video: Recording Transactions into a Purchases Journal 2024, Kan
Anonim

En typisk indkøbsjournal har flere spalter til optage dato, kreditorkonto, fakturadato, kreditbetingelser, kreditorsaldo og andre kontosaldi. Alle disse kolonner bruger kildedokumenter, der blev erhvervet i hele værdikuponsystemet.

Hvad bruges derfor en indkøbsjournal til?

Definition og forklaring Købsjournal (også kendt som indkøb bog og indkøb dagbog) er en særlig journal brugt af virksomheder til at registrere al kredit indkøb . Alle kontanter indkøb er optaget i et andet særligt tidsskrift kendt som kontant betaling tidsskrift eller kontante udbetalinger tidsskrift.

Hvilket kildedokument bruges derudover til registrering af poster i salgsbog? Journal Proper indeholder disse optegnelser. Det poster er optaget i Købet Bestil fra Kildedokumenter . Fakturaer eller regninger modtaget fra leverandører af varer tjener som Kildedokumenter . Vi gør poster i Købet Bestil med fakturaens nettobeløb.

Hvilken type transaktioner registreres derfor i indkøbsbogen?

Indkøbsbog er det Bestil hvori vi optage hele erhvervskreditten transaktioner relateret til køb kun varer. Det er en original post Bestil som en kontant Bestil . Kontanter indkøb af varer er det ikke optaget i det, fordi alle disse transaktioner optages i kontanterne Bestil.

Hvad er datterselskabskøbsjournal?

EN indkøbsjournal er en datterselskab -niveau tidsskrift hvori der gemmes oplysninger om indkøb transaktioner. Det her tidsskrift findes oftest i et manuelt regnskabssystem, hvor det er nødvendigt at holde høj volumen indkøb transaktioner fra at overvælde hovedbogen.

Anbefalede: