Hvad registreres i en kontantbetalingskladde?
Hvad registreres i en kontantbetalingskladde?

Video: Hvad registreres i en kontantbetalingskladde?

Video: Hvad registreres i en kontantbetalingskladde?
Video: Diane Guerrero, Stephanie Beatriz - What Else Can I Do? (From "Encanto") 2024, Kan
Anonim

Det journal over kontantbetalinger er vant til optage det kontanter udbetalinger foretaget ved check, herunder betalinger på baggrund af, betalinger til kontanter køb af varer, betalinger til diverse udgifter, og andre lån betalinger . En typisk journal over kontantbetalinger er vist i nedenstående eksempel.

Hvad er angående dette registreret i kassejournalen?

EN kassejournal er vant til optage alle kontantkvitteringer af forretningen. Alle kontanter modtaget af en virksomhed skal indberettes i regnskabet. I en kassejournal , debiteres der til kontanter i mængden af modtagne penge. Der skal foretages en ekstra bogføring for at balancere transaktionen.

På samme måde, hvilke oplysninger er registreret i kolonnen med navn på betalingsmodtager i kontantbetalingskladden? Betalingsmodtager kolonne : Det betalingsmodtagernavn (den person eller enhed, til hvem betaling er ved at blive lavet) indtastes i denne kolonne . Konto debiteret kolonne : Hver kontanter transaktion resulterer i en kreditering til kontanter konto og en debet til en anden konto.

Hvad er en betalingsjournal i forhold til dette?

En kontant betalingsjournal er en speciel tidsskrift der giver dig mulighed for at registrere alle kontanter betalinger - det vil sige alle transaktioner, hvor du bruger penge. For eksempel, hvis du har betalt kontant til en af dine kreditorer, vil du registrere det i dine kontanter betalingsjournal.

Hvad er formålet med kasseindtægtsjournalen?

EN Kassekvitteringsjournal er et specialiseret regnskab tidsskrift og det omtales som den primære bogføring, der bruges i et regnskabssystem til at holde styr på salget af varer, hvornår kontanter modtages, ved kreditering af salg og debitering kontanter og transaktioner i forbindelse med kvitteringer.

Anbefalede: