Hvad bruges 12 -punktsbolte til?
Hvad bruges 12 -punktsbolte til?

Video: Hvad bruges 12 -punktsbolte til?

Video: Hvad bruges 12 -punktsbolte til?
Video: НОЖ как БРИТВА за две минуты! РЕЖЕТ ДАЖЕ ПЛАСТИК! Отличная идея своими руками! 2024, Kan
Anonim

De er generelle gevind fastgørelseselementer designet til indføring i fortappede huller eller til brug med møtrikker. EN 12 - punktbolt design giver den samme bæreflade som en sekskantskrue af sammenlignelig størrelse.

På samme måde kan man spørge, hvad er formålet med et 12-punkts stik?

Svar: Det er rigtigt 12 - punktstik er fine til de fleste letvægtsreparationer, men tunge skruer kræver en seks- punktstik . En seks- punktstik er meget mindre tilbøjelige til at glide af en genstridig fastgørelse eller runde over hjørnerne.

hvorfor bruges unbrakobolte? For at opsummere, a hex nøglen er et værktøj Brugt at køre bolte og skruer med en sekskantet fatning. Med seks kørepunkter er de nemmere at bruge og mindre tilbøjelige til at strippe end deres Phillips hoved-modstykke.

Så hvad er forskellen mellem 6- og 12-punktsstik?

Hvis din fastgørelse er 12 - punkt , hvilket er noget ualmindeligt, så skal du bruge en 12 - punkt værktøj. Til 6 - punkt fastgørelseselementer, a 6 - punkt værktøj er dit bedste valg. Matcher op punkter mellem værktøjet og fastgørelsesanordningen betyder, at du maksimerer overfladearealet af stål i kontakt, hvilket gør værktøjet mindre tilbøjeligt til at glide eller svigte.

Passer en 12-punkts fatning til en firkantet møtrik?

EN 12 - punktstikdåse bruges på en firkantet møtrik hvis det sker passe Tæt på. Tænderne på stikkontakt matcher ikke vinklen på hjørnerne på nød , men ofte vilje få arbejdet gjort.

Anbefalede: