Hvorfor var München -konferencen en fiasko?
Hvorfor var München -konferencen en fiasko?

Video: Hvorfor var München -konferencen en fiasko?

Video: Hvorfor var München -konferencen en fiasko?
Video: Тестировали электрический Volkswagen ID.3 и случайно утопили новый Defender 2024, April
Anonim

Det var Frankrigs og Storbritanniens forsøg på at formilde Hitler og forhindre krig. Men krig skete alligevel, og den München -aftalen blev et symbol på mislykkedes diplomati. Det efterlod Tjekkoslovakiet ude af stand til at forsvare sig selv, gav Hitlers ekspansionisme et udtryk af legitimitet og overbeviste diktatoren om, at Paris og London var svage.

På samme måde kan du spørge, var München-aftalen en succes eller en fiasko?

Som et resultat var Tjekkoslovakiet forsvundet. I dag er München -aftalen betragtes bredt som en mislykkedes forsoningshandling, og udtrykket er blevet "et ordord for nytteløsheden i at formilde ekspansionistiske totalitære stater".

Man kan også spørge, hvad var lektien fra München-konferencen i 1938? I internationale forbindelser er Lektie af München refererer til appeasement af Adolf Hitler på München -konference i september 1938 . For at undgå krig tillod Frankrig og Storbritannien den tyske annektering af Sudeterlandet.

Man kan også spørge, hvad var resultatet af konferencen i München?

Det München -konference kom som en resultat af en lang række forhandlinger. Adolf Hitler havde krævet Sudeterlandet i Tjekkoslovakiet; Den britiske premierminister Neville Chamberlain forsøgte at tale ham ud af det.

Hvorfor var München -konferencen et eksempel på fred?

En god eksempel på forsoning i aktion er Sudeterkrisen i 1938. Tyskere bosat i grænseområderne til Tjekkoslovakiet (Sudeterlandet) begyndte at kræve en union med Hitlers Tyskland. Tjekkerne nægtede. Hitler truede med krig.

Anbefalede: