Hvorfor var Big Dig en fiasko?
Hvorfor var Big Dig en fiasko?

Video: Hvorfor var Big Dig en fiasko?

Video: Hvorfor var Big Dig en fiasko?
Video: LITTLE BIG - HATEFUL LOVE 2024, Kan
Anonim

Nogle fiaskoer skyldtes problemer i byggeprocessen, såsom betonen, der ikke var ordentligt blandet, hvilket førte til utætheder. Og nogle var en kombination af design og udførelse; loftkollapset, der dræbte bilpassageren, blev sporet til problemer med epoxy.

Desuden, hvad gik galt med Big Dig?

Hvad gik galt med Boston Big Dig . Fra begyndelsen var planlægningen, scoping, ingeniør- og byggeplanerne og materialeplanerne fejlbehæftede. Der er ikke et enkelt element, der resulterede i fejl, omkostningsoverskridelser, forsinkelser og fyringer under Big Dig projekt.

Forbedrede Big Dig også trafikken? Det Big Dig været med til at forebygge Trafik ophobninger, hvilket reducerede antallet af biler, der ville have kørt i tomgang i timevis. Bostons kulilteniveauer faldt 12 procent i hele byen på grund af motorvejsprojektet, ifølge MassDOT.

Og hvad forårsagede Big Dig-tunnelens kollaps?

Brugen af epoxyankerlim med dårlig krybemodstand var den årsag af et fatalt tag falde sammen i en tunnel i Boston Big Dig den 10. juli 2006 ifølge en rapport fra National Transportation Safety Board (NTSB).

Hvornår kollapsede Big Dig?

10. juli 2006

Anbefalede: