Hvad er ikke-kontante poster i pengestrømsopgørelsen?
Hvad er ikke-kontante poster i pengestrømsopgørelsen?

Video: Hvad er ikke-kontante poster i pengestrømsopgørelsen?

Video: Hvad er ikke-kontante poster i pengestrømsopgørelsen?
Video: Non cash flow items and other adjustments 2024, Kan
Anonim

I regnskab, ikke-kontante varer er økonomiske genstande såsom af- og nedskrivninger, der indgår i virksomhedens nettoindtægt, men som ikke påvirker pengestrøm . I 2017 registrerer du en afskrivningsudgift på 500 $ på indkomsten udmelding og en investering på $2.500 på pengestrømsopgørelse.

Med dette for øje, hvad er ikke-kontante transaktioner på pengestrømsopgørelsen?

I virksomhedsregnskab, ikke - kontante transaktioner omfatte alle elementer, der ikke direkte involverer overførsel af penge. Ved forberedelse af en kontanter - flowerklæring , den eneste måde at justere for ikke - kontante transaktioner er gennem den indirekte metode, som trækker regelposter fra virksomhedens nettoindkomst.

Udover ovenstående, hvad er eksempler på ikke-kontante transaktioner? EN ikke - kontant transaktion er en kontrakt, forretningsaffære eller økonomisk begivenhed, hvor en virksomhed ikke udlodder nogen sum penge. Revisorer kalder ofte denne type transaktion en " ikke -monetære transaktion "eller" ikke - kontanter vare." Eksempler omfatter af- og nedskrivninger.

Man kan også spørge, hvad er en ikke-kontant vare?

EN ikke - kontant vare har to forskellige betydninger. Alternativt, i regnskab, en ikke - kontant vare refererer til en udgift opført på en resultatopgørelse, såsom kapitalafskrivninger, investeringsgevinster eller -tab, der ikke involverer en kontanter betaling.

Hvad er ikke-kontant indtjening?

EN ikke - kontanter gebyr er en nedskrivning eller regnskabsmæssig udgift, der ikke involverer en kontanter betaling. Afskrivninger, amortisering, udtømning, aktiebaseret kompensation og værdiforringelse af aktiver er almindelige ikke - kontanter gebyrer, der reducerer indtjening men ikke kontanter flyder.

Anbefalede: